Holtgaard

Holtgaards gårdbutik er lukket.

Vi, Anne og Helge, købte Holtgaard i 1988 og har boet her siden. Vi har 3 voksne børn, som er fløjet fra reden, vi har ingen husdyr, men en hund Minja og 2 tamme katte.

Det økologiske landbrug, hvortil der i dag hører 75 ha. jord, blev drevet konventionelt til 1999, hvor vi begyndte omlægningen til økologi og plantede de første jordbær. På ca. 10 ha. dyrkes der nu jordbær, ærter og kartofler mens øvrige afgrøder er hvidkløver til frø samt forskellige kornarter til foder til økologiske husdyr eller konsum.

Vi ser en ære i at kunne tilbyde vore kunder friske, økologiske produkter af fineste kvalitet. Det gælder vores engrossalg såvel som vores salg fra gårdbutikken. Vi leverer dagligt i sæsonen friskplukkede jordbær og ærter til en række butikker i Odder- og Aarhusområdet. 

Vi ønsker også at give besøgende på Holtgaard muligheden for at opleve, hvor meget det kan betyde for smagen selv at plukke sine ærter og jordbær; derfor bliver der afsat rigelige jordbær- og ærterækker til dette formål. 

 Holtgaard har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens arealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

 

Odoo text and image block