Oprettelsesbetingelser

Ved oprettelse

Holtgaards behandling af personoplysninger er omfattet af reglerne i persondataforordningen. Denne persondatapolitik kan blive ændret. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, for at holde dig opdateret.


Personoplysninger

Når du opretter dig som kunde i vores bookingsystem på vores hjemmeside, så registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på oprettelsen, registrere antal besøgende, give os mulighed for at kontakte dig angående ændringer relevant for din booking. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i Holtgaards bookingsystem.

Når du kontakter os via e-mail, som fremgår på hjemmesiden, registrerer vi kun de oplysninger du sender, med henblik på at kunne tilbagesende svar på de spørgsmål m.m. du ønsker. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i Holtgaards e-mail system.

Personoplysningerne lagres i Holtgaards kundedatabase. Disse oplysninger er beskyttet med login. Når du kontakter os via e-mail, som fremgår på hjemmesiden, eller booker en tid via vores bookingsystem, bekræfter du samtidigt at dine data indsamles til ovenstående.

Holtgaard indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Giver oplysninger i forbindelse med, at du opretter en booking i vores bookingsystem

  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback via e-mail

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgivet på Holtgaards hjemmeside eller via e-mail videregives kun til:

  • Virksomhedens interne medarbejdere

 

Hvor lagres dine oplysninger
Personoplysningerne lagres på servere i Frankfurt. Vi opbevarer kun oplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste forhold ovenfor.

Indsigelser
Som kunde hos Holtgaard har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelser i forbindelse med persondatapolitik skal du rette til Holtgaard via holtgaard@post.tele.dk